Tiny Tina’s Wonderlands – The Chaotic Great Edition
داستان بازی Tiny Tina’s Wonderlands درواقع با محوریت یک بازی رومیزی در جریان است که تاینی تینا نقش دانجن مستر آن را ایفا میکند و قوانین بازی را به دلخواه تغییر میدهد. شما هم در نقش کاراکتر اصلی، باید اتفاقهای این بازی را دنبال کنید و در جهان فانتزی آن، مشغول ماجراجویی شوید. از همان شروع بازی، مشخص است که حال و هوایی بهمراتب فانتزیتر نسبت به نسخههای اصلی بوردرلندز دارد؛ حضور موجوداتی از یک تکشاخ بامزه گرفته تا Dragon Lord که آنتاگونیست اصلی بازی و جادوگری بسیار قدرتمند است، این فضای فانتزی را کاملا بهرخ میکشند و این موضوع، حتی در طراحی سلاحها و در دسترس بودن مواردی مثل جادو یا سلاح سرد هم نمایان است. بااینحال وقتی صحبت از داستان میشود، نباید خیلی انتظار روایتی پیچیده و عمیق را از بازی داشته باشید و دقیقا مثل نسخههای اصلی مجموعه، “سرزمینهای عجایب تاینی تینا” هم خیلی همهچیز را جدی نمیگیرد و به همین دلیل هم داستان کلی، انسجام و چفت و بست خیلی زیادی ندارد.
اما با وجود این مسئله، دنبال کردن اتفاقهای Tiny Tina’s Wonderlands تا پایان جذاب باقی میماند و دلیل اصلی این موضوع هم چیزی نیست جز نویسندگی درجهیک بازی و اجرای بسیار عالی کاراکترها. از همان ابتدا، متوجه خواهید شد که وقایع این جهان فانتزی، به طنزی فکرشده و بسیار بهاندازه آمیخته شده و تیم نویسندگان، با ظرافت تمام دیالوگها را نوشتهاند. مکمل این نویسندگی قوی، صداگذاری واقعا بینقص شخصیتها، از تاینی تینا گرفته تا ولنتاین و سایر NPCهایی است که در جهان بازی ملاقت میکنید.
بازی Tiny Tina’s Wonderlands همچنین ارجاعات جالب و بامزهای به بازیهای دیگر دارد و به خیلی از آثار مشهور مخصوصا صنعت بازی رحم نکرده و کاراکترهایی الهامگرفته از آنها را در قالب NPC به دنیای خودش آورده و خیلی وقتها، هر طور که خواسته با آنها شوخی کرده است! ترکیب همه اینها، منجر به اثری شده که شاید داستانش فاقد انسجام و یکپارچگی درستی باشد، ولی همراه شدن با وقایعش هم مفرح است و هم واقعا لذتبخش و صداپیشه شخصیتهای آن هم به قدری درجهیک کار کردهاند که برخی کاراکترها تا مدتها در ذهنتان باقی خواهند ماند؛ مخصوصا خودِ شخصیت تاینی تینا با صداپیشگی اشلی برچ.